Cabaretavond gaat toch door!!

Ondanks het Coronavirus is carnavalsvereniging De Lindse Blaos blij te kunnen melden dat de jaarlijkse cabaretavond toch plaats gaat vinden. Deze zal gehouden worden op zaterdag 26 september 2020 in gemeenschapshuis De Meent. Dit is ons laatste evenement in de Meent voordat gemeenschapshuis de Schammert geopend wordt.

Op deze avond zullen een aantal bekende tonpraoters aantreden zoals Boy Jansen, Andy Marcelissen, Hans Verbaarschot en Koop Drost. De muzikale invulling van de avond zal verzorgd worden door de cabaretgroepen “Niks en un bietje” en “Zes Kirre Niks”.

Om aan de maatregelen van het RIVM te voldoen, zullen plaatsen vooraf bepaald worden op basis van registratie. Er zijn dus slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De tafels zullen per tweetallen ingericht worden en er wordt gebruik gemaakt van verplichte looproutes. Vanaf 20:00 uur beginnen de optredens. De zaal is vanaf 19.00 uur open.

De kaartverkoop start vanaf heden. Kaarten kunnen zowel telefonisch (via nummer 06-22173203) als via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) gereserveerd worden, à € 10,= per stuk. Gelieve bij de bestelling uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden. Bestelde kaarten kunnen helaas niet teruggenomen worden. Ophalen van de kaarten kan op zaterdag 26 september 2020 tussen 10.00 uur en 13.00 uur, betaling bij voorkeur per pin, in gemeenschapshuis “De Meent” (Julianastraat 1) in Leende.

0
0
0
s2smodern

Carnaval in Coronatijd

De zomer is net begonnen, maar toch zijn er verschillende verenigingen alweer druk met het komende carnavalsseizoen. Binnen onze carnavalsregio vallen verschillende dorpskernen uit de gemeentes Cranendonck en Heeze-Leende, jaarlijks voeren zij enkele vergaderingen voorafgaand aan het carnavalsseizoen. Dit jaar is dit eerste overleg enkele maanden eerder geweest dan normaal. Dit heeft alles te maken met de huidige richtlijnen en de situatie waarin wij ons op dit moment bevinden.

Tijdens dit overleg zijn enkele belangrijke punten naar voren gekomen en deze willen wij graag met de inwoners van alle dorpskernen delen. Op dit moment vinden wij het nog te vroeg om beslissingen te nemen, daar zijn we het allemaal over eens, maar we moeten natuurlijk kijken naar de toekomst en wat hierin mogelijk is. Hierin staat de veiligheid van iedereen voorop! Met betrokken verenigingen is besloten dat er in september een beslissing gemaakt wordt hoe we carnaval 2021 gaan invullen. Deze maand is gekozen, zodat de verenigingen nog de activiteiten kunnen organiseren, de optochtdeelnemers kunnen werken aan de fantastische creaties en om een gedegen plan te maken volgens de RIVM-richtlijnen. Daarnaast gaan wij ook in gesprek met de gemeente(s), om samen een gedegen plan te maken.

Wij hopen dat er veel mogelijk is, maar wij blijven wel reëel kijken naar de situatie. We bevinden ons op dit moment in een “1,5 meter samenleving” en carnaval is toch een feest van gezelligheid, mooie optochten, polonaises en vele andere tradities, waarbij de 1,5 meter afstand niet goed te behouden is!

Carnavalsvereniging De Lindse Blaos 
Carnavalsvereniging De Ossedrijvers 
Carnavalsvereniging De Muuzevangers
Karnavalsstichting De Heiknuuters
Carnavalsvereniging De Toeters
Carnavalsvereniging De Buulder Buk
Carnavalsvereniging De Pintewippers
Carnavalsvereniging De Roesdonkers

0
0
0
s2smodern