Geslaagde Cabaretavond! Op naar de 4e Lindse Durpskwis

Afgelopen zaterdag 2 oktober organiseerde Carnavalsvereniging De Lindse Blaos haar jaarlijkse cabaretavond, voor het eerst in dorpshuis De Schammert.

In een goed gevulde en gezellig ingerichte zaal was het weer prima toeven. Diverse bekende tonpraoters kwamen voorbij, aangevuld met een muzikaal intermezzo van Zes Kir Nix. 

Dit was het laatste evenement van het huidige seizoen en daarom gaat vanaf nu het vizier op het komende carnavalsseizoen, uiteraard in de hoop alles normaal door kan gaan.

Het nieuwe seizoen start op 13 november met de 4e Lindse Durpskwis. De Comkwissie is alweer volop bezig met de voorbereidingen, om er ook dit jaar weer een mooie, afwisselende, sportieve en creatieve quiz van te maken. Dit jaar zal de opzet iets anders zijn dan bij de voorgaande edities. Op veler verzoek vindt de quiz en de prijsuitreiking dit jaar op één en dezelfde dag plaats.

De Lindse Durpskwis zal in de middag al starten en in de avond vindt de feestelijke prijsuitreiking plaats in Dorpshuis de Schammert.

0
0
0
s2sdefault

Cabaretavond c.v. De Lindse Blaos gaat door

Carnavalsvereniging De Lindse Blaos is blij te kunnen melden dat de jaarlijkse cabaretavond dit jaar op zaterdag 2 oktober plaats gaat vinden. Eerder was een voorbehoud gemaakt vanwege eventuele Corona maatregelen, maar dat is nu niet meer van toepassing. Tevens zal dit het eerste evenement voor De Lindse Blaos worden in De Schammert. Vanaf 19:00 uur gaat de zaal open en om 20:00 uur beginnen de optredens.

Op deze avond zullen een aantal bekende tonpraoters uit de regio aantreden, zoals Andy Marcelissen, Hans Keeris, Dirk Kouwenberg, Koop “Sloop” Drost en Hans Verbaarschot. De muzikale invulling van de avond zal verzorgd worden door cabaretgroep Zes Kir Nix. Amusement gegarandeerd!

Omdat er aan de ingang op een geldige QR code gecontroleerd wordt, worden bezoekers verzocht om op tijd aanwezig te zijn.

Mocht u nog kaarten willen bemachtigen, dan kan dat. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Deze kunnen zowel telefonisch (via nummer 06-22173203), als via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) gereserveerd worden, à € 11,= per stuk. Gelieve bij de bestelling uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden. Ophalen van de kaarten kan op zaterdag 2 oktober 2021 tussen 10.00 uur en 13.00 uur, tegen zowel contante betaling als betaling per pin, in De Schammert (Dorpstraat 59) in Leende.

0
0
0
s2sdefault

Digitale Carnaval Blaosdonk succesvol verlopen!

Afgelopen zaterdag en zondag heeft c.v. De Lindse Blaos middels een digitale versie toch enigszins carnaval kunnen vieren. Daarnaast is tijdens het carnavalsweekend ook nog een nieuwe editie van de Blaospieper verschenen.

Op zaterdagavond stond Blaosdonk TV gepland. In een avondvullende uitzending werden allerlei aangevraagde archiefbeelden getoond. Veelal waren dat acts van de Tonpraotavonden. Van oud tot nieuw, van alles kwam voorbij. Met ca. 2600 streams kan dit met recht een succes genoemd worden. Deze avond werd door veel Blaozers en Blaozerinnekes genoten van de carnavalspakketten die door verschillende horecagelegenheden zijn verkocht.

De zondagochtend en zondagmiddag stonden in het teken van een viering in de kerk, een brunch en een digitale optocht. Er werd gestart met een digitale viering vanuit de kerk. Ondanks een andere setting was het een echte carnavaleske viering, welke alle lof verdient. Daarna was het tijd om een toast uit te brengen en te brunchen. Verschillende horecagelegenheden hebben hierbij een speciale brunchpakketten samengesteld en verkocht, die door verschillende Raad van Elfleden aan huis zijn bezorgd. De dag werd afgesloten met een digitale optocht, waaraan 33 creaties deelnamen. De inbreng van de jeugd was groot en hopelijk is dat een voorbode voor de komende jaren!

De uitslag van de optocht is als volgt:

Jeugd:    
1: Dirk Emmers - Dit jaar geen publiekstrekker
Individuelen:    
1: Johan Bax - Ik ben nog in de leer
Volwassenen:    
1: Eric Kerkhofs - Beren band(e)
 

Hierbij wil C.V. De Lindse Blaos alle vrijwilligers en kijkers van harte bedanken. Hopelijk kan er volgend jaar weer op een normale manier carnaval gevierd worden en kan iedereen er dan in een goede gezondheid weer volop van genieten.

De fotopagina bevat al enkele foto's. We gaan komende weken alle foto's en filmpjes verzamelen en hier publiceren. Houd onze socials dus in de gaten!!
De gehele uitzendingen van carnavalszaterdag en -zondag zullen helaas niet opnieuw te bewonderen zijn. 

0
0
0
s2sdefault